Facebook

 

Mobiliář

CENÍK - V případě zájmu o zapůjčení kontaktujte Mgr. Miloslava Olivu na email: oliva@posemberi nebo tel: 721 210 662

Vzhledem k mimořádným událostem je půjčovné pro rok 2020 zdarma.

Pivní sety

Podpořte region

Číslo humanitárního účtu: 3244297369/0800

PRŮBĚŽNÁ veřejná sbírka na pomoc občanům a subjektům z MAS Pošembeří a z MAS Podlipanska!

Univerzální překladač

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

GEOCACHING

GEOCACHING®
Pojďte na lov, více zde

givt.cz

Vaše nákupy mohou pomoci k podpoře naší organizace. Jak na to? VÍCE ZDE

 

 

INFOABSOLVENT

Integrovaný informační systém o uplatnění absolventů škol (ISA+)

INFOABSOLVENT

Počítáme s vodou

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

SOJKA S JABLKY (pod krmítkem v areálu fmy Nover v Č. Brodě), Autor: V. Fardová, leden 2010

Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

Potravináři ze Středočeského kraje mohou využít možnosti přihlásit se do soutěže Regionální potravina

Typ: ostatní | náš tip
Udělování značky „Regionální potravina“ je určeno pro potravinářské nebo zemědělské výrobky od malých a středních potravinářských podniků, tj. subjekty s počtem maximálně 250 zaměstnanců. Cílem této soutěže je podpořit malé a střední potravinářské podniky a zároveň představit a zvýšit oblibu regionálních potravin nejen mezi odbornou veřejností, ale především mezi spotřebiteli.


Na území Středočeského kraje bude tuto soutěž organizovat KIS Středočeského kraje. Zemědělský nebo potravinářský výrobek, který je předmětem žádosti o udělení značky „Regionální potravina“, musí být vyroben ve Středočeském kraji a musí obsahovat minimálně 70% podíl surovin ze Středočeského kraje, nebo případně, je-li to z objektivních důvodů nutné, z ČR, s odůvodněním, proč nepochází surovina ze Středočeského kraje. Hlavní surovina musí být ze 100 % tuzemského původu.

 

Příjem přihlášek Středočeská Regionální potravina od 3. 5. 2019 do 22. 5. 2019

 

Metodiku s přílohami (přihláškou) najdete na webových stránkách KIS Středočeského kraje www.kis-stredocesky.cz nebo na stránkách www.regionalnipotravina.cz.  Jsou zde i vzory, jak vyplnit přihlášku.

 


Vytvořeno: 9. 5. 2019
Poslední aktualizace: 9. 5. 2019 20:45
Autor: Bc. Gabriela Vraj